2431088240 Λαρίσης 14 (Δ. Λαρίσης), Τρίκαλα a_kostadimas@yahoo.gr
hero image
 
 
 
 
Επισκευή Αυτοκινήτου
Συνεργείο Αυτοκινήτων Opel Κωσταδήμας | Τρίκαλα


Στο συνεργείο αυτοκινήτων Opel Κωσταδήμας πρωταρχικός μας στόχος είναι η ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, καθώς και η αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε στον τομέα των επισκευών αυτοκινήτου.

Η εξειδίκευσή μας σε όλα τα οχήματα Opel μας επιτρέπει να δρούμε αποτελεσματικά και με ασφάλεια σε κάθε είδους ζήτημα προκύψει στο αυτοκίνητό σας και χρήζει άμεσης επισκευής. 

Διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα ανταλλακτικών και άρτιο εξοπλισμό ώστε να εντοπίσουμε και να αντιμετωπίσουμε πάσης φύσεως μηχανολογικά ζητήματα με αποτελεσματικότητα.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα ελέγξει ενδελεχώς το αυτοκίνητό σας, θα σας ενημερώσει για τα προβλήματα και τις επιλογές αντιμετώπισής τους.


 


 

     
 
ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
Πραγματοποιούμε διαγνωστικό έλεγχο του οχήματος σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή ώστε να εντοπιστεί και να αντιμετωπιστεί άμεσα κάθε είδους βλάβη.
 
     
     
 
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως εργασίες που αφορούν στον κινητήρα, το σύστημα πέδησης, το σύστημα καύσης και οποιοδήποτε άλλο μηχανολογικό ζήτημα του οχήματός σας.
 
     
 
     
 
AIR CONDITION
Εργασίες συντήρησης και επισκευής air condition με στόχο την καλύτερη δυνατή απόδοσή του και την εξασφάλιση καλής ποιότητας στον αέρα.
 
     
     
 
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Γνήσια και aftermarket ανταλλακτικά Opel που συνοδεύονται με εγγύηση ποιότητας, ορθής τοποθέτησης και λειτουργίας από το συνεργείο μας.
 
     
 
 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή τον προγραμματισμό του επόμενου service σας.